Tüdőszűrés!

Közösségi média
image_pdfimage_print

H I R D E T M É N Y

T Ü D Ő S Z Ű R É S R Ő L

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet Tüdőgondozó Intézete a kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető betegségek megelőzését és korai felismerését szolgáló egészségügyi szolgáltatásokról és a szűrővizsgálatok igazolásáról szóló 51 / 1997. (XII. 18.) NM rendelet alapján tüdőszűrési tervnek megfelelően Tiszaigar Község lakossága részére tüdőszűrő vizsgálatot tart.

A tüdőszűrés helye:

Általános Iskola tornaterme
5361 Tiszaigar, Petőfi út 10 – 12.

Tüdőszűrés időpontja:

2014. február 05. (szerda)
12.30 – 16.30 óráig

2014. február 06. (csütörtök)
8.30 – 12.00 óráig

 A tüdőszűrő vizsgálatra a szűrésen megjelenő személynek magával kell vinnie a betegbiztosítási kártyáját, személyi okmányát, illetve lakcímkártyáját .

A betöltött 40 év fölötti lakosok esetében egy évben egyszeri alkalommal a tüdőszűrés ingyenes, ezért ajánlott e korosztály tagjainak a tüdőszűrésen való megjelenése . A 40 év alatti személyek esetében a tüdőszűrés beutaló köteles, a 40 év alatti lakosok szűréséhez beutaló szükséges, melyet üzemorvos vagy a háziorvos adhat ki valamint a 40 év alatti lakosok szűrése térítésköteles 1.700.-Ft, melyet a beutaló bemutatását követően a szűrővizsgálat helyszínén kapott csekken kell befizetnie. A tavalyi évről megmaradt csekkek nem használhatóak fel! A helyszínen szükség esetén számlát is tudnak kiállítani a tüdőszűrés költségéről.

A 18 év alatti lakosok szűréséhez szülői beleegyezés, az egyik szülő,  gondviselő jelenléte szükséges.

Amennyiben a tüdőszűrésen megjelent személy kéri, a magával hozott megcímzett és bélyeggel ellátott boríték átadásával lehetőség van az eredmény postai úton történő megküldésére.

One thought on “Tüdőszűrés!

  1. Nagyon jó, hogy ide helybe jött a szűrés, mert a betegséget, minél hamarabb észre veszik annál inkább eredményesen gyógyítható és csak egy párpercünkbe került! Köszönjük! :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>